Spring naar content

INNOVATE

Geef je innovatieve ideeën concreet vorm

15 10 tot 15 dagen begeleiding

01 1 geïndividualiseerde begeleiding op maat

8 Professionals tot je dienst afhankelijk van je doel

Stel je kandidaat voor het programma INNOVATE!

Het programma richt zich tot collectieve projecten en organisaties met of zonder juridisch statuut, die initiatieven op het vlak van maatschappelijk innovatie opzetten.

Met INNOVATE biedt COOPCITY begeleiding aan bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor sociale behoeften waarin onvoldoende wordt voorzien. De voorkeur gaat naar een experimentele aanpak in samenwerkingsverband, met een centrale rol voor de cliënten/gebruikers binnen een visie van sociale transformatie en toegankelijkheid voor zoveel mogelijk mensen.

INNOVATE ontvangt subsidies van Innoviris en kan op elk moment in het jaar (na aanvaarding van het aanvraagdossier) starten voor een looptijd van maximaal 12 maanden.

Het biedt tussen 10 en 15 dagen professionele begeleiding.

INNOVATE is er voor jou als:

  • je een initiatief op het vlak van maatschappelijke innovatie op Brussels grondgebied wilt opstarten;
  • je op zoek bent naar individuele begeleiding op maat;
  • je project een participatieve dynamiek in de hand werkt van spelers in de sociale economie en daarbij de cliënten/gebruikers betrekt en een maatschappelijke transformatie nastreeft;
  • je de sociale behoefte waarop je project gericht is concreet wilt bevestigen, een alternatief businessmodel wilt uitwerken, een nieuwe dienst wilt prototypen en uittesten, een participatief bestuur wilt voeren, je sociale impact wilt evalueren of je innovatieve oplossing breder wilt inzetten.

Voel je je geroepen?

michel vanden borne

Je contactpersoon

Michel Vanden Borne - Programmaleider INNOVATE

michel@coopcity.be

NEEM CONTACT OP MET MICHEL VAN DEN BORNE VOOR EEN EERSTE GESPREK EN ONTVANG HET AANVRAAGDOSSIER.

Scroll naar boven